spring til navigation
Pampers® kærlighed, søvn & leg
Velkommen!  Deltag nu  eller   Log ind 
Danmark
Pampers Klubben

Hjælp os med at give millioner af nyfødte et smil på læben

Med hjælp fra forældre som dig har Pampers i samarbejde med UNICEF i ni år kunne beskytte mødre og nyfødte fra stivkrampe i 15 lande rundt omkring i verden.

Tørre nætter giver glade morgenstunder

Hjælp din baby med at nyde en tør nattesøvn ved at give ham/hende din kærlighed og en ble, der giver op til 12 timers tørhed

Pampers' tørreste ble med bedste pasform

Mens din lille opdagelsesrejsende udforsker verden, kan du give ham støtte med Pampers' tørreste, bleer med bedste pasform. Pampers® Active Fit bleer fra Premium ProtectionTM-serien giver op til 12 timers tørhed, så din rolling kan gå på opdagelse uden at blive forstyrret. De har desuden mere elastiske sider end normale bleer, så de på behagelig vis tilpasser sig, uanset hvordan dit barn bøjer, vender og drejer sig.

Leg frit og uhindret i Pampers' bedste tørhed og pasform

De nye Pampers Active Fit bleer har et 20 % længere absorberende lag, som opsuger endnu bedre, lige meget hvordan børn bevæger sig. Med 3-vejs-pasform som tilpasser sig perfekt omkring taljen, benene og enden, for at give børn den bedste pasform.
1 [pampers logo] = 1 tør nat - til dejlige morgener
Få op til 12 timers tørhed og en gylden søvn
med den nye Pampers Active Fit med vores
unikke ekstra tørre lag

Pampers' bedste beskyttelse til nyfødtes hud

De bedstabsorberende bleer til blød afføring har et helt unikt Absorber-Away-lag, der aftørrer både tynd afføring og vådhed fra barnets hud. Med Pampers' bedste komfort og beskyttelse får din nyfødte altså følelsen af ren kærlighed.

Pampers bedste beskyttelse til nyfødt hud.

Pampers' New Baby har et unikt Absorb Away-lag og nu også ekstra beskyttelse bagtil som hurtigt absorberer fugt og tynd afføring. Giv dit barn vores bedste beskyttelse.

Saml point, og få

gaver til dig og

dit lille mirakel!

Er vådservietter løsningen for dig?

Vådservietter til babyer er testet til at være sikre, effektive og bekvemme. Med Pampers har vi kombineret nænsom blødhed og hudpleje med den bekvemmelighed, forældre elsker.

En skøn rengøringsrutine, der er så
nem at lære

Når du skifter ble, er øjeblikket perfekt til at styrke båndet mellem dig og din baby. Sådan gør du med Pampers' kærlige bleskiftrutine.