spring til navigation
Pampers® kærlighed, søvn & leg
Velkommen!  Deltag nu  eller   Log ind 
Danmark

Ofte stillede spørgsmål(FAQ)

Er Pampers bleer deklareret i samarbejde med
Astma-Allergi Forbundet ?
Ja, alle varianter af Pampers bleer i din butik er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.
Indeholder Pampers bleer parfume?
Nej, Pampers bleer indeholder ikke parfume.
Inneholder Pampers-bleier konserveringsmidler?
Nej, Pampers bleer indeholder ikke konserveringsmidler.
Hvilke Pampers bleer har en hudpejende overflade?
Det har Pampers New Baby, Pampers Active fit, samt visse Pampers Baby Dry. Det betyder, at der findes en lille smule vaseline-baseret salve på overfladen (mindre end 0,3 gram per ble) som hjælper med at forebygge rød numse. Denne salve indeholder hverken parfume eller konserveringsmidler. Alle Pampers bleer er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.
Er Pampers bleerne miljøvenlige?
En Pampers ble vejer i dag 35% mindre end for 15 år siden. Det er et resultat af at vi hele tiden forsøger at forbedre Pampers. Vi har således over de seneste 20 år reduceret anvendelsen af råvarer, energi og vand under produktionen. Hos Pampers arbejder vi hele tiden med at forbedre vores produkt og her spiller miljø en væsentlig rolle.
Hvordan arbejder Pampers med bæredygtig udvikling?
Pampers arbejder hele tiden på at forbedre bæredygtighedsprofilen. Bæredygtighed har vi defineret som en 3-benet taburet med et ben for: miljø, socialt ansvar og økonomi. Det er vigtig at disse ben er i balance for ikke at vælte stolen. Hvordan arbejder vi så med de enkelte områder?
  Miljø: En Pampers ble vejer i dag 35% mindre end for 15 år siden - hvilket er et udtryk for innovation af Pampers samt reduktion af forbrug af råvarer, energi og vand.
  Socialt ansvar: Et af de største problemer med ble-børn har gennem tiden været hudirritation i ble-området. Vi arbejder hele tiden på at reducere hudirritation hos ble-børn og kan dokumentere, at den gennemsnitlige irritation er reduceret med 45% mens de meget alvorlige tilfælde af hudirritation er reduceret med mere end 80% de seneste 15 år. Dette har stor indflydelse på barnets trivsel.
  Økonomi: Ved at sikre at Pampers lever op til forbrugernes krav sikrer vi også, at Pampers har en ledende rolle på markedet - vores motto er, at vi arbejder for at øge livskvaliteten for dig og de fremtidige generationer.
Hvorfor har Pampers så mange ble-varianter at vælge imellem?
Pampers har fire forskellige ble-varianter, som passer til barnets behov i de forskellige udviklingsstadier.
  New Baby er vores bedste ble til nyfødte eller børn som bliver ammet, idet den også absorberer løs afføring.
  Active Fit bleen er den bedste ble til børn som er begyndt at kravle og derfor har brug for en god pasform.
  Easy Up er vores blebukser til børn som er begyndt at stå op og at gå. Ofte er de ikke så glade for at ligge ned og blive skiftet og så er blebukser et godt alternativ.
  BabyDry er vores basis-ble som findes i alle størrelser og kan bruges lige fra fødslen og til barnet ikke længere bruger ble.
  Pampers giver dig mulighed for at vælge netop den ble som passe bedst til dit barns udviklingsstadie. For mere information om de enkelte varianter, klik på Produkter på vores startside.
Kan I fortælle mig, hvorfor de Pampers-bleer, jeg bruger, pludselig er begyndt at lække? Jeg har brugt Pampers til mit barn i flere måneder, men nu har jeg opdaget, at min datter/søn er gennemvåd, én time efter jeg har skiftet hende/ham.
Vi er meget kede af at høre, at du har haft et problem med vores produkt, og at bleen ikke opfylder dine forventninger, hvad angår absorberingsevne og bekvemmelighed. En lækkende ble er ofte tegn på, at du skal skifte til en større størrelse. Det er derfor vigtigt at kontrollere, at du bruger den rigtige størrelse og bletype til dit barn. Alle børn har forskellig kropsform, selv om de vejer det samme, og derfor overlapper vores blestørrelser hinanden. Det kan også være en idé at prøve en anden ble. Hvis du f.eks. bruger Baby Dry, kan det være, at Active Fit passer bedre til dit barn eller vice versa. Hvis du har brug for hjælp, kan du finde Pampers størrelses- og vægtguide ved at klikke på Produkter på vores startside.
Mit barn er så lille at den mindste størrelse af New Baby er for stor. Er det muligt at få nogle premature bleer?
Ja, det er muligt at få Pampers premature bleer. Ring til vores kundeservice på 70 12 38 39, så sender vi dig en pakke med posten.
Da jeg skiftede mit barn i morges, opdagede jeg en gelélignende substans på bleen. Hvad er det og er det skadeligt?
Den gelélignende substans, du har bemærket, er det vi kalder absorberende gelmateriale, som findes inde i bleens kerne. Dette gelmateriale findes i bleen for at absorbere urinen, og i tør form er dette materiale omtrent som salt- eller sukkerkorn, men når det bliver vådt, omdannes det til gelé. Du kan opleve dette, når bleen er blevet meget våd, men geléen bør ikke komme ud af bleen. Vi kan garantere dig for, at materialet er blevet omhyggeligt testet, og det er ikke skadeligt for dit barn på nogen måde. Du kan let vaske geléen væk fra barnets hud.
Jeg har en vidunderlig baby, som jeg er sikker på ville gøre sig godt i jeres Pampers-reklamer. Hvem skal jeg kontakte angående dette?
Vi finder babyer og børn til vores Pampers-reklamer gennem forskellige bureauer. Vi foreslår, at du kontakter relevante bureauer, som kan give dig mere specifikke råd.
Jeg har problemer med at finde de Pampers-bleer, jeg plejer at købe, selv om jeg kan se på jeres hjemmeside, at I stadig producerer dem. Kan I fortælle mig, hvilke butikker der fører det komplette Pampers-sortiment?
Vi tilbyder alle vores butikker at bestille vores produkter, men det er op til den enkelte butik at vælge, hvilke produkter de vil føre. Hvis du ikke finder den variant, du vil have, foreslår vi, at du taler med butikschefen for at se, om butikken kan bestille den hjem til dig.
Jeg skal snart på ferie, og jeg ved ikke, om jeg skal tage et lager af Pampers med mig, eller om jeg kan købe Pampers på feriestedet?
Du kan købe Pampers i følgende europæiske lande: Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Holland, Italien, Luxembourg, de skandinaviske lande, Spanien (sommetider under navnet Dodot eller Dodotis), Schweiz og Tyrkiet. Pampers sælges også i Nordamerika og i mange andre lande verden over!
Til min overraskelse har jeg lige fundet ud af, at jeg venter trillinger. Kan I tilbyde mig gratis bleer?
Først og fremmest vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske dig tillykke. Alle forældre som skal have trillinger, firlinger eller flere børn kan modtage en gave fra Pampers, som indeholder 3 pakker bleer samt et Pampers diplom for hvert barn. Den eneste betingelse for at kunne få denne gave er, at børnene ikke er fyldt 1 år.